Hesap ve Veri Silme
Son güncelleme: 15 Ekim 2026
Hesabını ve ona bağlı verileri istediğin zaman silebilirsin.
Uygulamadan silme
- Artisan uygulamasını aç ve hesabına giriş yap.
- Ayarlar sekmesine gir.
- Hesabı Sil seçeneğine bas ve onayla.
Neler silinir?
- Profilin, fotoğraf ve videoların, sertifikaların
- Verdiğin ilanlar ve ilan iletişim bilgilerin (bu ilanlara gelen teklifler ve mesajlar da silinir)
- Bildirimlerin, beğenilerin ve yorumların
- Cüzdan bakiyen ve doğrulama başvuruların
- Giriş hesabın (e-posta ve şifre)
Başkalarının tarafında kalan eski mesaj, teklif ve değerlendirmelerde adın "Silinmiş kullanıcı" olarak görünür. Cüzdanında kullanılmamış bakiye varsa silmeden önce iade talebi yapmanı öneririz, silince bakiye de silinir.
Yasal olarak saklanan kayıtlar
Ödeme ve muhasebe gibi yasal olarak saklanması gereken kayıtlar, mevzuattaki süre boyunca ayrı olarak tutulur ve süre bitince silinir. Ayrıntılar için Gizlilik Politikası'na bak.
Uygulamaya erişemiyorsan
Hesabına kayıtlı e-posta adresinden destek@myartisan.app adresine "Hesabımı silin" diye yaz. Talebini kimliğini doğruladıktan sonra en geç 30 gün içinde yerine getiririz.